Ny hemsida

Hej kära vän!
Som du kanske har hört så håller Maria Collinder och jag på att avsluta vårt samarbete. Det har varit två fantastiska år och vi har mött otroliga människor och upplevt SÅ mycket kärlek. Maria och jag kommer med all sannolikhet att hitta på nya äventyr tillsammans men just nu kommer vi att fokusera på våra egna saker. För min del innebär det först en lång och välförtjänt semester. På landet; promenerandes i skogen, simmandes i sjön och antingen stillasittande i trädgården eller med händerna nere i myllan. Mmmm, det kommer att blir så skönt! Härligt!

Hösten kommer att innebära mycket skrivande. Fler blogginlägg kommer och framför allt kommer arbetet med min nya bok att fortskrida. Längtar redan till hösten…nästan :). Jag kommer också att spela in meditationer och hitta på lite annat smått och gott.

För att få en riktig nystart bygger jag därför om min hemsida. Den kommer att bli bättre anpassad till mina krönikor/blogginlägg. Detta arbete kommer jag att påbörja nu idag. Det kan innebära att du kommer att få samma blogginlägg som du redan läst och går det riktigt illa kan du få hur många mail som helst. Min intention är förstås att göra denna förändring så smidigt som möjligt. Jag ber ödmjukast om tålamod!

Stor varm kram och med en önskan om en underbar sommar!
Lotta

Discussion — 2 Responses

 • Margareta Hartman 4 juni, 2014 on 12:34

  Löftesrikt och spännande! Lycka till och stor kram!
  Margareta

  Reply
 • Fredrika Björklund 4 juni, 2014 on 14:56

  Ser fram emot ett överflöd av Lotta!!! Fantastiskt fin bild igen! Längtar efter att vi kan babbla lite igen också! Låter verkligen finemang med din sommar och höst. Allt gott till dig kära Lotta! /Fredrika Björklund (!)

  Reply